En Fleur, zomerbar midden in een bloemenveld. 

"En Fleur" is een unieke zomerbar midden in een weelderige bloemenweide. Je kon er genieten van een brunch of heerlijke cocktails op jouw gezellige eilandje, omringd door de zee van bloemen.
Na de eerste twee succesvolle weekenden in 2021, kwam "En Fleur" in 2022 terug... Deze keer heel de zomer lang! We waren open vanaf 8 juli tot en met 21 augustus en keken er ieder weekend naar uit om een vakantie gevoel te creëren.


Cocktails, mocktails & streekbieren

In de namiddag en doorlopend in de avond opent de cocktail lounge en kan je genieten van een frisse cocktail, mocktail, streekbier en nog zoveel meer! In het weekend organiseren we thema avonden. Soms met eten, andere keren met live muziek of entertainment. Ook hier kan je een tafel reserveren, of kom spontaan langs. 

De bloemenweide is midden april ingezaaid en staat momenteel vol met zonnebloemen, cosmos struiken, korenbloemen en zonnehoeden. Ben je benieuwd naar hoe de weide er vorig jaar uitzag? Neem dan een kijkje tussen de foto's van vorig jaar hieronder, of volg onze Instagram pagina @zomerbar_enfleur.

Brunch

In de weekend voormiddagen serveren we (h)eerlijke brunches, met Fairtrade en lokale producten. Deze kan je op voorhand reserveren. We werken met dagverse producten en leveranciers uit de regio. Scrol terug naar boven om jouw brunch te reserveren.

"En Fleur" als locatie voor jouw evenement

Wil je de bloemenweide van "En Fleur" graag gebruiken als de locatie voor jouw evenement? Of de weide afhuren om met een grote groep te komen genieten van een brunch of cocktailavond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken we heel graag samen met jou de opties.

En Fleur 2022 vastgelegd door Jens Veraa - Preview

Foto: Bar Gendarme, Peer, juli 2021