Een cocktailbar op jouw evenement!

Verjaardag, familiefeest, trouwfeest, after work, aperitief, receptie of nog een ander feestje gepland?!

Met de mobiele bar voorzien we kleine en middelgrote evenementen van heerlijke cocktails en mocktails. Zo nemen wij de zorg om iedereen steeds van drankjes te voorzien met een glimlach van jou over én is er gegarandeerd een extra wauw-factor aan jouw evenement. Hier helpen we graag bij!
Wij brengen de mobiele bar mee naar jouw locatie en je kan samen met je gasten genieten van heerlijke cocktails en mocktails. 

Je krijgt de keuze uit een hele lijst cocktails en mocktails om jouw favorieten te kiezen. Daarnaast is er ook de optie om een cocktail of mocktail te laten ontwikkelen naar jouw specifieke smaken. Ben je fan van een bepaalde drank, is je feestje in thema van een bepaalde kleur? Dan werken wij voor jou een unieke cocktail uit of vernoemen een van de gekozen cocktails naar jouw evenement.

Vraag een offerte aan

Om jou een zo juist mogelijke offerte te geven hebben we eerst wat informatie nodig over jouw evenement. 
We denken heel graag met jou mee om er samen een onvergetelijk evenement van te maken!

Wat vonden mensen eerder al van de mobiele barservice?

"Bedankt Merel! Het was supertof dat je er was! Het smaakte echt en iedereen vond het een geweldig concept, maar die complimenten zijn, denk ik, al wel tot bij jou gekomen!"

- Eline, communiefeest


"Voor mijn 40ste verjaardagsfeest in onze tuin, schakelde ik Merel met haar mobiele cocktail- en mocktailbar in. Zij maakte het feest met haar prachtige mobiele bar helemaal AF. Onze gasten praten nog steeds over de sfeervolle avond met lekkere cocktails en mocktails. Daar droeg Merel met haar gezellig en mooi ogende cocktailbar zonder twijfel aan bij.

Merel heeft een zeer proactieve houding en denkt helemaal mee met de wensen en bezorgdheden van de klant. Ze is toegankelijk, reikt ideeën aan en hanteert faire (prijs)afspraken die ze ook nakomt. Bij elke gelegenheid of vraag naar een cocktailstand prijs ik Merel aan. Het was dan ook helemaal de moeite. Een aanrader dus!"

- Selma, verjaardagsfeest


"Bedankt voor de fijne avond! Je deed dat super. Geweldige service! Je zorgde zelfs dat alles klaar stond voor het eten,… Wij moesten ons van niets iets aantrekken… We zijn echt supertevreden en hebben er van genoten."

- Sofie, vrijgezelle


"Om mijn 40ste verjaardag te vieren boekten wij de mobiele cocktailbar. De bar zelf  ziet er heel goed uit en past perfect bij een tuinfeest. De barvrouw Merel runt de bar met veel enthousiasme. Alles was perfect in orde. De combinatie van  mocktails en Cocktails maakt dat ieder kan meegenieten van de lekkernijen. Voor ons was het een meer dan geslaagde ervaring met de cocktailbar en een meerwaarde voor ons feestje."

- Daisy, verjaardagsfeest

De mobiele bar werd ingezet op zomerbar En Fleur. Een prachtige bloemenweide waar je cocktails en mocktails kon drinken, geserveerd door Bar Gendarme. TVLimburg kwam langs op dit evenement en we spraken kort ook over het ontstaan en de service van de mobiele bar.