Cocktail & mocktail workshops

Wil je graag zelf cocktails of mocktails leren maken? Tijdens een workshop leer je enkele essentiële basistechnieken om cocktails en mocktails te kunnen maken. Alles wordt op een duidelijk en rustig tempo uitgelegd én er is veel ruimte om zelf vragen te stellen.

Tijdens een workshop maak je, onder begeleiding van de bartender, twee cocktails of mocktails. Dit duurt zo’n twee uur, maar kan ingekort worden als dat beter past binnen het tijdframe van het evenement. De deelnemers krijgen na de workshop een receptenkaart met de korte uitleg mee naar huis. Zo kan iedereen thuis ook heerlijke cocktails of mocktails maken. Voor de cocktailworkshop geldt een minimum van 5 deelnemers en een maximum van 20 deelnemers. Er kunnen ook meerdere sessies op één dag georganiseerd worden.

Wanneer is een workshop ideaal? Bijvoorbeeld als vrijgezelle activiteit, als teambuilding of een mocktailworkshop op kinderfeestjes. Voor ieder workshop herbekijken we de recepten en passen we deze aan aan het publiek wanneer nodig. 


Wil je een cocktailworkshop volgen?

Dit zijn de opkomende openbare workshops:


Wil je een zelf een cocktailworkshop organiseren?