Cocktailboxen Amaryllis

Bestellen tot en met 12 december!

Opzoek naar een origineel aperitief voor de feestdagen? Amaryllis werkt samen met Bar Gendarme! Samen brengen ze heerlijke cocktails en mocktails tot bij jou in huis aan de hand van cocktailboxen. In een box zitten alle ingrediënten om vijf cocktails of vijf mocktails te maken. Je voorziet enkel de glazen en het ijs! 

Na de lange gedwongen pauze van het afgelopen jaar wil Amaryllis terug dicht tot bij jou komen. De organisatie van het koor steunt op vrijwilligers. We zoeken dan ook naar alternatieven om onze kosten te drukken. Daarom gingen we deze samenwerking met Bar Gendarme aan! De ideale kans om samen te werken met lokale ondernemers in de aanloop naar de feestdagen. 

Wie is Amaryllis?

Amaryllis is een fantastisch toffe groep jonge meiden die graag en bovenal zeer goed samen zingen als jongerenkoor. Met een enorme passie vertolken ze vooral het pop-rockrepertoire. Zowel recente hits, alsook de oudere klassiekers, worden begeleid door verschillende muzikanten of a capella gezongen.  

Onder de deskundige leiding van hun dirigente, wordt er wekelijks hard gerepeteerd aan diverse moeilijke arrangementen. De lat wordt hier erg hoog gelegd en drie- of zelfs vierstemmige muziek wordt niet geschuwd.

Nodig Amaryllis uit op jouw kerst- of oud op nieuw feest!  

Leg de CD “Amaryllis Black&White” op en serveer je gasten onze lekkere cocktails of mocktails als aperitiefje. Zo creëer je de perfecte kerstsfeer. 

Voor wie nog geen CD van amaryllis in zijn collectie heeft staan, kan deze samen met een cocktail- of mocktailbox bestellen. Dan zorgt Amaryllis dat de CD samen met je cocktails bij jou geraken!

De boxen worden gemaakt op 18 en 19 december. Daarna kan je de boxen komen ophalen bij jouw contactpersoon bij Amaryllis, of de box laten leveren door dezelfde persoon. Indien je geen contactpersoon bij Amaryllis hebt kan je je bestelling komen ophalen op maandag 20/12 en dinsdag 21/12 tussen 18u en 21u, Boshoeve 11 Grote-Brogel. Indien dit moment niet past mail dan naar liese.allard@hotmail.com om een ander moment af te spreken.