Cocktailboxen Amaryllis

Bestellen kan tot en met 9 december!

Opzoek naar een origineel aperitief voor de feestdagen? Amaryllis werkt samen met Bar Gendarme! Samen brengen ze heerlijke cocktails en mocktails tot bij jou in huis met cocktailboxen. In een box zitten alle ingrediënten om vijf cocktails of mocktails te maken. Jij voorziet enkel de glazen en het ijs! 

Na het succes van de actie vorig jaar, en de talloze positieve reacties zorgen Amaryllis en Bar Gendarme opnieuw voor dit originele cadeau of makkelijke en originele aperitief. De organisatie van het koor steunt op vrijwilligers. Door acties zoals deze kunnen de getalenteerde dames van Amaryllis de repetities en concerten doorheen het jaar financieren. Deze samenwerking met Bar Gendarme is voor hen de ideale kans om samen te werken met lokale ondernemers in de aanloop naar de feestdagen. 

Wie is Amaryllis?

Amaryllis is een fantastisch toffe groep jonge meiden die graag en bovenal zeer goed samen zingen als jongerenkoor. Met een enorme passie vertolken ze vooral het pop-rockrepertoire. Zowel recente hits, alsook de oudere klassiekers, worden begeleid door verschillende muzikanten of a capella gezongen.  

Onder de deskundige leiding van hun dirigente, wordt er wekelijks hard gerepeteerd aan diverse moeilijke arrangementen. De lat wordt hier erg hoog gelegd en drie- of zelfs vierstemmige muziek wordt niet geschuwd.

Vier het nieuwe jaar samen met Amaryllis op hun concert!

"Op 7 januari duiken we het nieuwe jaar in en blijven we nog even hangen in de gezellige kerstsfeer." Onder leiding van Cindy Gebruers en enkele gastartiesten willen ze samen met jou een gezellige avond beleven. Kortom een avond vol muziek, hedendaagse kerstliedjes afgewisseld met de nieuwste popnummers die perfect in de sfeer van de jaar wissel passen. 🎄
Ook de mobiele bar van Bar Gendarme zal aanwezig zijn, zodat we na het concert gezellig samen kunnen klinken met een heerlijke cocktail of mocktail in de hand. 🥂

De boxen worden gemaakt in het weekend van 17 december. Daarna kan je de boxen komen ophalen bij jouw contactpersoon van Amaryllis. Je kan ook de box laten leveren door dezelfde persoon, dit spreek je zelf met elkaar af.
Indien je geen contactpersoon bij Amaryllis hebt, kan je je bestelling komen ophalen op maandag 19/12 en dinsdag 20/12 tussen 19u en 21u, Eindhovensebaan 40/1, Eksel. Indien dit moment niet past, mail dan naar myrthe.4597@gmail.com om een ander moment af te spreken.