Start jouw dag met een (h)eerlijke brunch.

Bestel brunches voor jouw volledige entourage, mix en match tussen de verschillende formules. De datum en het uur kan je selecteren bij iedere brunchformule. 

Regent het op de dag van jouw reservatie? Dan kan je kosteloos verplaatsen of een terugbetaling aanvragen. Wij nemen hierover contact op met alle brunchers.

De foto's zijn ter illustratie.


Bestel brunches voor de héle entourage

Moet je je brunch annuleren? Dat kan tot 24u voor aanvang, met een administratiekost van €2. Het resterende bedrag wordt via Mollie teruggestort. 


Cocktails, mocktails & streekbieren

In de namiddag en doorlopend in de avond opent de cocktail lounge en kan je genieten van een frisse cocktail, mocktail, streekbier en nog zoveel meer! In het weekend organiseren we thema avonden. Soms met eten, andere keren met live muziek of entertainment. Ook hier zal je een tafel kunnen reserveren, of kom spontaan langs. 

We zitten volop in de voorbereidingen en kijken superhard uit naar de zomer. De bloemenweide is midden april al ingezaaid en staat momenteel vol met gele ganzenbloemen. Ben je benieuwd naar hoe de weide er vorig jaar uitzag? Neem dan een kijkje tussen de foto's van vorig jaar hieronder, of volg onze Instagram pagina @zomerbar_enfleur.

Brunch

In de weekend voormiddagen serveren we (h)eerlijke brunches, met Fairtrade en lokale producten. Deze kan je op voorhand reserveren. We werken met dagverse producten en leveranciers uit de regio. Scrol terug naar boven om jouw brunch te reserveren.

Foto: Bar Gendarme, Peer, juli 2021