Home » Mobiele bar

Een cocktailbar op jouw evenement!

We konden er niet aan weerstaan om een nieuwe manier uit te uitdenken om Bar Gendarme opnieuw tot bij jou te brengen. Deze keer met een mobiele bar geschikt voor kleine en middelgrote evenementen! Heb je iets te vieren? Wil je jouw evenement nog leuker maken, en de zorg als gastvrouw of gastheer om iedereen steeds van drinken te voorzien uit handen geven? Dan brengen wij de mobiele bar mee naar jouw locatie en kan je samen met je gasten genieten van heerlijke cocktails en mocktails. 

Je krijgt de keuze uit een hele lijst cocktails en mocktails om jouw favorieten te kiezen. Daarnaast is er ook de optie om een cocktail of mocktail te laten ontwikkelen naar jouw specifieke smaken. Ben je fan van een bepaalde drank, is je feestje in thema van een bepaalde kleur? Dan werken wij voor jou een unieke cocktail uit of vernoemen een van de gekozen cocktails naar jouw evenement. 

Vraag een offerte 

Om jou een zo juist mogelijke offerte te geven hebben we eerst wat informatie nodig over jouw evenement. 

We denken heel graag met jou mee om er samen een onvergetelijk evenement van te maken!


De mobiele bar werd ingezet op En Fleur. Een prachtige bloemenweide waar je cocktails en mocktails kon drinken, geserveerd door Bar Gendarme. TVLimburg kwam langs op dit evenement en we spraken kort ook over het ontstaan en de service van de mobiele bar.

"Voor mijn 40ste verjaardagsfeest in onze tuin, schakelde ik Merel met haar mobiele cocktail- en mocktailbar in. Zij maakte het feest met haar prachtige mobiele bar helemaal AF. Onze gasten praten nog steeds over de sfeervolle avond met lekkere cocktails en mocktails. Daar droeg Merel met haar gezellig en mooi ogende cocktailbar zonder twijfel aan bij.

Merel heeft een zeer proactieve houding en denkt helemaal mee met de wensen en bezorgdheden van de klant. Ze is toegankelijk, reikt ideeën aan en hanteert faire (prijs)afspraken die ze ook nakomt. Bij elke gelegenheid of vraag naar een cocktailstand prijs ik Merel aan. Het was dan ook helemaal de moeite. Een aanrader dus!"

- Selma


"Om mijn 40ste verjaardag te vieren boekten wij de mobiele cocktailbar.

De bar zelf  ziet er heel goed uit en past perfect bij een tuinfeest.

De barvrouw Merel runt de bar met veel enthousiasme.
Alles was perfect in orde.

De combinatie van  mocktails en Cocktails maakt dat ieder kan meegenieten van de lekkernijen.

Voor ons was het een meer dan geslaagde ervaring met de cocktailbar en een meerwaarde voor ons feestje."

- Daisy


"Bedankt voor de fijne avond!
Je deed dat super. Geweldige service! Je zorgde zelfs dat alles klaar stond voor het eten,… Wij moesten ons van niets iets aantrekken…
We zijn echt supertevreden en hebben er van genoten."
- Sofie