Home » Cocktailboxen

Cocktailboxen zijn B2B beschikbaar!

Wil je jouw klanten, medewerkers of relaties verrassen met een origineel en volledig te personaliseren cadeau? Stel een cocktailbox samen en krijg zo alle ingrediënten om zelf heerlijke cocktails of mocktails te maken, thuis geleverd. 

Koppel een box ook gelijk aan een (online) cocktailworkshop! Via een videocall of in het echt wordt er op een duidelijk en rustig tempo uitgelegd hoe de cocktails in de box gemaakt moeten worden. Iedere cocktailbox wordt ook voorzien van een receptenkaart met de ingrediënten en een stappenplan op zodat iedere ontvanger de cocktails ook op hun eigen tempo kan maken.

Ga voor een minibox met twee dezelfde cocktails, een double box met twee keer twee soorten cocktails of een big box met vijf dezelfde cocktails. Vraag een offerte aan voor prijzen en alle extra opties te weten te komen.

Benieuwd naar hoe zo'n cocktailbox er kan uit zien? Check de promovideo voor de lente-special. Een cocktailbox met drie verschillende smaken mimosa's.

Vraag een offerte aan.


Uitverkocht

Belgian Flavors in a bottle

€ 16,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Belgian Flavors in a bottle

€ 16,95

Vier Belgische dranken door EtOH.

EtOH hecht veel belang aan lokale teelt. Ze maken gebruik van pure ingrediënten uit het prachtige Hageland en verwerken deze in hun heerlijke dranken.

Met hun dranken willen ze hun passie voor lokaal delen met heel Vlaanderen. Ze willen de aandacht vestigen op lokale, pure teelt. Met dit project wilt EtOH bewijzen dat ook België heel wat lekkere alcoholische dranken te bieden heeft.

Ontdek de vier dranken:

 • Lady Barbara - Appel Rabarber
  Een drank op basis van natuurzuiver appelsap en vers geperste rabarber. Een aparte, maar lekkere combinatie voor de fijnproevers.
 • Madam Cherry - Appel Kers
  De combinatie van kraakvers geperst appel- en kersensap. Eén van de meest populaire smaken uit het assortiment.
 • Duchess Fran - Appel Famboos
  Een knalrode kleur, appelsap en frambozensap. Meer is er niet nodig om deze heerlijke drank te beschrijven.
 • Miss Ginger - Appel Gember
  Een verrassende mix van appel, gember en een vleugje citroen. Een explosie van smaken voor de durvers.

Bar Gendarme wijst je er graag op dat sterke drank enkel te benuttigen is boven de 18 jaar, ook als deze vermengd is in een cocktail.
Door een cocktailbox aan te kopen gaat u ermee akkoord dat u +18 bent en de cocktails ook enkel zal schenken aan +18 jarige.